onsdag 11 augusti 2010

Lite bilder!

Så är vi då hemma igen från vår lilla tripp.

För alla er som inte varit på Legoland kan jag verkligen rekommendera en tur dit. Med eller utan barn i lämplig ålder. Det är en riktig upplevelse! För en annan som var där för ungefär 25 år sedan (och förra året) är det riktigt roligt. Man känner igen en hel del; ta körkort (här måste man dock vara 7 år och ha bokat tid, till förtret för vår 6 åring...), lilleputtlandet som är uppbyggt, båtturen bland legosevärdheterna (frihetsgudinnan mm). Återigen, kan verkligen rekommendera!


Här står vi och hänger på låset. Legoland öppnar kl 10. Vi var där i god tid och fick parkering i stort sett precis utanför ingången. Biljetter inhandlades och här står vi snart i kö för att få komma in. Lika bra att ge dem lite frukt innan. Precis när vi kommer in är det ju så mycket man ska se och göra ju, hinner inte äta då.




Två lyckliga barn någon gång under dagen :)






Det sista vi gjorde var att gå in i Lego-shopen. Magnus har barnens pengar i vars en påse. De hade fått en hel del danska pengar att handla för. Elliot hamnade i nån slags legokoma. Där var så mycket att han visste inte vad han skulle välja. Till slut blev det Darth Vaders skepp. Albin köpte lite löslego, några nyckelringar (med Darth, Han Solo och Ashoka) och ett Droid skepp. Vi har byggt ikväll...




Efter drygt 9 timmar inne på Legoland blir man lätt lite trött, eller vad säjer du Albin?




Idag var vi på HC Andersen Hus i Odense. Väl värt ett besök om ni är där.

Borta bra men hemma bäst. Det ska bli riktigt skönt att sova i min egen säng inatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar